English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Avoimet työpaikat

Assistentti

Etsimme assistenttia tukemaan konsulttien työtä asiakasprojektien toteutuksessa. Haemme tehtävään henkilöä, joka haluaa sitoutua työskentelemään avustavassa roolissa pitkäaikaisesti. Tehtävään ei ole muodollisia vaatimuksia, mutta hyvät valmiudet voi antaa esimerkiksi tradenomin tai liiketoiminnan opinnot (johdon assistentti).

Suurin osa tehtävistäsi liittyy projektien koordinaatioon ja tukeen, mutta samalla vastaat toimiston viihtyvyydestä ja kaikkien viihtyisän työympäristön kehittämisestä. Tehtäviäsi ovat mm.

  • Asiakasprojekteihin liittyvät avustavat tehtävät ja koordinointi (esim. haastattelujen ja matkojen varaukset, kalenterinhallinta, aineistojen kokoaminen, raporttien kielenhuolto ja viimeistely, viestinnän tuki)
  • Toimistomme toimivuuden ja viihtyvyyden ylläpito ja kehittäminen
  • Vieraista huolehtiminen ja tilaisuuksien järjestäminen
  • Ohjelmistojen ja työvälineiden (Office/mac-ympäristö) hallinta, ylläpito ja käytön tuki, verkkosivujen päivitykset
  • Vähäisissä määrin postin/asiakirjojen hallintaa, ei taloushallintoa

Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisen, reippaan ja oma-aloitteisen luonteen lisäksi kykyä toteuttaa ja koordinoida useita päällekkäisiä tehtäviä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia. Saat mukavan työyhteisön ja toimiston keskellä Helsinkiä. Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, jotka liittyvät ajankohtaisimpiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, esimerkiksi suurten kehittämishankkeiden valmisteluun, tukeen tai vaikutusten arviointiin.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen lomakkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.3.2023. Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Työ edellyttää pääosin fyysistä läsnäoloa toimistollamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jeremias Kortelainen, jeremias(at)owalgroup.com, p. 040 758 5893.

-------------------

    Henkilötiedot

  • Yhteystiedot

  • Koulutus

  • Liitteet

 

Varmennus

 

Hyväksyn tietojeni tallentamisen Owal Group Oy:n työnhakijarekisteriin.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: