English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Avoimet työpaikat

Yhteiskunnallisesta kehittämisestä kiinnostunut konsultti/seniorikonsultti

Haemme kasvavaan ja osaavaan joukkoomme konsulttia/seniorikonsulttia toteuttamaan ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin liittyviä arviointeja, selvityksiä ja vuorovaikutteisia kehittämistoimeksiantoja.

Sinulla on jo vähintään muutaman vuoden kokemus asiantuntijayrityksessä työskentelemisestä tai projektipäällikkönä toimimisesta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi yhteiskunta-, hallinto- tai kauppatieteilijä. Osaamisesi voi olla laaja-alaista tai tarkemmin johonkin sektoriin syventyvää, jotain nykyistä toimintaamme vahvistavaa tai täysin uudelta toimialalta.

Etsimämme konsultti osallistuu kokonaisvaltaisesti asiakasprojektien läpiviemiseen. Työhön sisältyvien erilaisten tiedonkeruu-, analyysi- ja raportointitehtävien lisäksi odotamme valmiuksia ottaa myös itsenäistä vastuuta projektien suunnittelusta ja myynnistä, koordinoinnista sekä asiakasyhteydenpidosta.

Pääset syventämään menetelmä- ja projektinhallinnan osaamistasi monipuolisesti eri hallinnonalat ja hallinnon tasot läpäisevissä toimeksiannoissa. Tehtävämme liittyvät usein ajankohtaisimpiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, esimerkiksi suurten kehittämishankkeiden valmisteluun, tukeen tai vaikutusten arviointiin. Lisäksi saat mukavan työyhteisön, jonka kanssa toimia tiiviissä yhteistyössä joko keskellä Helsinkiä tai etäyhteyksin sieltä, missä mieluiten työskentelet.

Pyydämme lähettämään lyhyen hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen lomakkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.5.2022. Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jeremias Kortelainen, jeremias(at)owalgroup.com, p. 040 758 5893.

 

    Henkilötiedot

  • Yhteystiedot

  • Koulutus

  • Liitteet

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen Owal Group Oy:n työnhakijarekisteriin.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: