English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Avoimet työpaikat

Kokenut johdon konsultti

Haemme kokeneita johdon konsultteja ja arviointityön ammattilaisia luomaan ja johtamaan uutta liiketoimintaa osana kasvavaa konsulttiyhtiötä.

Olet innostunut ja tunnettu oman alasi kehittäjä. Olet työskennellyt usean vuoden ajan konsulttiliiketoiminnan parissa ja kyennyt rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita. Nyt haluat lähteä rakentamaan omaa liiketoimintaa osana kasvavaa konsulttiyhtiötä. Arvostamme kokemusta esimerkiksi joltakin seuraavista aloista tai sisällöistä: sosiaali- ja terveyspalvelut, vastuullisuus ja vihreä siirtymä, aluekehittäminen, innovaatiotoiminta, tiedolla johtaminen, palvelumuotoilu, markkinatutkimukset.

Tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden liiketoiminnan nopeaan kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä kasvavan ja monipuolisen osaajien joukon erilaisten toimeksiantojen toteutukseen. Owal Group on yhtiössä työskentelevien osakkaiden omistama.

Pyydämme lähettämään lyhyen hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen jeremias(at)owalgroup.com.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Jeremias Kortelainen, jeremias(at)owalgroup.com, p. 040 758 5893.

 

    Henkilötiedot

  • Yhteystiedot

  • Koulutus

  • Liitteet

 

Lomakkeen lähettämällä hyväksyn, että tietoni lisätään Owal Group Oy:n työnhakijarekisteriin.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: