English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Kyselytutkimukset

People walking near the metro station.

Kyselytutkimusten tekeminen on nykyisin helppoa ja edullista kenelle tahansa. Tämän seurauksena erilaisten kyselytutkimusten määrä on räjähtänyt.

Hyvän kyselytutkimuksen toteuttaminen on kuitenkin edelleen haastavaa. Lisäksi kyselytutkimusta kannattaa pitää lähes aina viimeisimpänä tiedonkeruun tapana. Jos mitään muuta keinoa ei tutkimuskysymykseen vastaamiseksi ole, niin silloin käytetään kyselytutkimusta.

Kyselytutkimus kannattaa vain hyvin harvoin toteuttaa puhelinhaastatteluna. Myös sähköpostikyselyistä aika on ajanut monella tapaa ohi: kyselyjä tulee liikaa ja vain harva vaivautuu niihin vastaamaan. Vastaajat ovat lisäksi valmiita vastaamaan yhä lyhyempiin kyselyihin.

Olemme kehittäneet tähän haasteeseen kyselytutkimustuotteen, jossa kyselytutkimus on integroitu osaksi vastaajien normaalia mediankäyttöympäristöä ja kysely toteutetaan vastaajalle mahdollisimman häiriöttömästi. Kyselyjen älykäs kohdentaminen ja verkkoanalytiikkatietojen hyödyntäminen lisäksi vähentää tarvetta taustamuuttujatietojen keruulle ja lyhentää kyselyjä. Tekniikkamme mahdollistaa  erittäin suurien vastaajamäärien kustannustehokkaan saavuttamisen ja takaa myös perinteisiä menetelmiä laadukkaammat vastaukset.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: