English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Auditointi

Auditoinnissa verrataan toimintaa, sitä koskevaan ohjeistusta ja vaatimuksia.  Auditoinnilla voidaan varmistaa, että toiminta ja ohjeistus vastaa sille asetettuja vaatimuksia. Auditointi auttaa löytämään toiminnan ja ohjeistuksen puutteet sekä kehittämiskohteet.

Auditointi voi olla suunnitelmallista ja säännöllistä tai sitä voidaan hyödyntää ad hoc toiminnan kehittämisen ja riskienhallinnan tukena. Seuranta on tärkeä osa auditointia.  Seurannalla varmistetaan, että tunnistetut muutos- ja kehitystarpeet on huomioitu riittävällä tavalla.

Auditointi on arvioinnin serkku. Siinä missä arvioinnin fokus on yleensä tuloksissa ja vaikutuksissa, auditoinnissa fokus on toiminnassa ja sen vaatimustenmukaisuudessa.

Auditoinnilla on monia sovelluskohteita osana julkisten organisaatioiden toimintaa. Erityisesti kasvaneet palveluostot ja ulkoistukset ovat lisänneet tarvetta sopimusten, hankintojen ja toimitusketjujen auditoinnille. Auditoinneilla voidaan myös varmistaa palveluiden tasavertaista saavutettavuutta eri alueilla ja niiden tasalaatuisuutta eri toimipisteissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: