English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Talouden tasapainottaminen

Tasapainoinen talous on kaikkien julkisten organisaatioiden laadukkaan ja vaikuttavan toiminnan perusedellytys. Erityisesti kunnat ovat viime vuosina kamppailleet talouden kestävyyden – menojen  ja tulojen tasapainon – kanssa.  

Kun talous on tasapainossa, organisaatioilla on mahdollisuus keskittyä asiakkaisiinsa ja laadukkaiden ja vaikuttavien palveluiden kehittämiseen.

Autamme tunnistamaan lainsäädännön ja toimintaympäristömuutosten vaikutuksia palvelutuotantoon ja investointeihin. Etsimme parhaat ja vaikuttavimmat keinot toiminnan tarvittavaan sopeuttamiseen sekä resurssien järkevään kohdentamiseen. Emme analysoi yksinomaan suoria taloudellisia vaikutuksia vaan huomioimme aina myös muut hyvinvointivaikutukset asiakkaille ja sidosryhmille. Säästöjen ohella taloutta tasapainottaessa on tärkeää löytää mahdollisimman tuloksellisia ja vaikuttavia uusia toimintamalleja.

Oikeiden tasapainottamiskeinojen löytämisen ohella tuemme asiakkaitamme valittujen toimenpiteiden toimeenpanossa ja seurannassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: