English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Ympärivuotista liikunta- ja matkailuliiketoimintaa koskeva selvitys

Imatran Seudun Kehitysyhtiö (Kehy) vahvisti seudun ympärivuotisen liikunta- ja aktiviteettimatkailua sekä uusien matkailuinvestointien saamista alueelle. Kehitystyön tueksi tehtiin markkinaselvitys ja markkinointi- ja myyntimateriaaleja.

Suomeen suuntautuva kansainvälinen matkailu kasvaa nopeasti – jopa taantumasta huolimatta. Ulkomaisia matkailijoita vieraili Suomessa vuonna 2011 kaikkiaan 7,3 miljoonaa. Erityisesti venäläisten suuri osuus (n. 45 %) kasvavasta kansainvälisestä matkailusta tekee alasta poikkeuksellisen kiinnostavan Imatran ja Etelä-Karjalan näkökulmasta. Rajahaastattelututkimusten mukaan venäläiset matkailijat pitävätkin Imatraa yhtenä kiinnostavimmista matkailukohteista Suomessa.

Hankkeessa tuotettiin kokonaisnäkemys talviurheilun nykytilasta ja uusista ympärivuotisista mahdollisuuksista Etelä-Karjalan alueella. Työssä tarkasteltiin lajeihin läheisesti liittyvät aktiviteetti-, ohjelma- ja niihin linkittyviä tuki- ja lisäarvopalveluita. Työn tuloksena syntyi materiaalia myynnin ja markkinoinnin tukeen, invest-in –tyyppiseen toimintaan ja investointien suunnitteluun.

Selvitys toteutettiin syksyllä 2013.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: