English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Ympärivuotista liikunta- ja matkailuliiketoimintaa koskeva selvitys

Imatran Seudun Kehitysyhtiö (Kehy) vahvisti seudun ympärivuotisen liikunta- ja aktiviteettimatkailua sekä uusien matkailuinvestointien saamista alueelle. Kehitystyön tueksi tehtiin markkinaselvitys ja markkinointi- ja myyntimateriaaleja.

Suomeen suuntautuva kansainvälinen matkailu kasvaa nopeasti – jopa taantumasta huolimatta. Ulkomaisia matkailijoita vieraili Suomessa vuonna 2011 kaikkiaan 7,3 miljoonaa. Erityisesti venäläisten suuri osuus (n. 45 %) kasvavasta kansainvälisestä matkailusta tekee alasta poikkeuksellisen kiinnostavan Imatran ja Etelä-Karjalan näkökulmasta. Rajahaastattelututkimusten mukaan venäläiset matkailijat pitävätkin Imatraa yhtenä kiinnostavimmista matkailukohteista Suomessa.

Hankkeessa tuotettiin kokonaisnäkemys talviurheilun nykytilasta ja uusista ympärivuotisista mahdollisuuksista Etelä-Karjalan alueella. Työssä tarkasteltiin lajeihin läheisesti liittyvät aktiviteetti-, ohjelma- ja niihin linkittyviä tuki- ja lisäarvopalveluita. Työn tuloksena syntyi materiaalia myynnin ja markkinoinnin tukeen, invest-in –tyyppiseen toimintaan ja investointien suunnitteluun.

Selvitys toteutettiin syksyllä 2013.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: