English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Maankäyttö ja asuminen

Ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävän asuinympäristön kehittäminen vaatii kokonaisuuden ymmärtämistä ja eri hallinnonalojen sekä toimijakentän tuntemusta.

Asumisen onnistumiseksi tarvitaan oikeanlaisia asuntoja, oikeassa paikassa ja oikeaan hintaan. Erityisryhmien tarpeet, asumisen turvaaminen ja kohtuuhintaisen asuntotuotannon toteutuminen vaativat tuekseen jatkuvia toimenpiteitä, ennakointia ja varautumista. Alueellisten erojen huomioiminen on tärkeää sekä kaupunkien sisällä että koko maan tasolla. Oman erityiskysymyksensä muodostavat ikääntyvän väestön muuttuvat asumistarpeet ja uudet yhteisölliset asumisen ratkaisut.

Digitalisaatio muuttaa kiinteistö- ja rakennusalan rooleja. Tiedon harmonisointi ja yhteiset standardit korvaavat vanhoja toimintatapoja kiihtyvään tahtiin. KIRA-digi-hankkeen toimenpiteet ja sähköisen asunto-osakerekisterin käyttöönotto kuvaavat tapahtuvaa muutosta, jossa maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksella on suuri merkitys. Samaan aikaan pitää pystyä vastaamaan sisäilmaongelmien kaltaisiin rakentamisen laadun kysymyksiin.

Maankäytön ratkaisut luovat edellytyksiä elinvoimalle ja hyvinvoinnille. Owal Group osallistuu koko rakennetun ympäristön kehittämiseen kestävän maankäytön, asumisen ja rakentamisen arviointi- ja selvitys- ja konsultointitoimeksiantojen kautta. Pystymme tuomaan valtionhallintoa ja kuntia, rakennusalan toimijoita ja tutkimuskenttää lähemmäs toisiaan.

 

Lue lisää

Asiakascaset

KIRA-digi -kärkihanke uudisti kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaation kehityksen ehtona olevaa yhteistyötä

BLOGI

Selvitys asumisneuvonnan kokonaistilanteesta Suomessa on käynnistynyt

BLOGI

Selvitys kiinteistö- ja rakennusalan osaamisen nykytilasta ja kehittämistarpeista on käynnistynyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: