English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Selvitys kiinteistö- ja rakennusalan osaamisen nykytilasta ja kehittämistarpeista on käynnistynyt

Opetus- ja kulttuuriministeriö on käynnistänyt sisäilmaongelmiin liittyvän osaamisen kartoituksen, joka on yksi Terveet tilat 2028 -ohjelman seitsemästä aloitustoimenpiteestä. Tavoitteena on alan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden sekä kuntien kiinteistö- ja rakennustehtävissä toimivien ammattilaisten osaamisen ja kehittämistarpeiden tunnistaminen. 

Selvitys tehdään alan toimijoita laajasti osallistaen. Haastatteluilla ja eri toimijaryhmille profiloiduilla kyselyillä kartoitetaan nykytilaa ja tarpeita, joita testataan alueellisissa työpajoissa.

Selvityksen toteuttaa Owal Group Oy yhteistyössä VTT:n kanssa. Elokuussa 2019 käynnistynyt työ valmistuu helmikuussa 2020.

Lisätietoja selvityksestä antavat:

  • opetusneuvos Tarmo Mykkänen, opetus- ja kulttuuriministeriö, puh. 029 533 0220
  • partner Mia Toivanen, Owal Group Oy, puh. 040 566 7536

Tiedote selvityksestä opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilla.

Valtioneuvoston kanslian, sosiaali- ja terveysministeriön, ympäristöministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön yhteisen Terveet tilat 2028 –ohjelman tavoitteena on tervehdyttää julkiset rakennukset ja tehostaa sisäilmasta oireilevien hoitoa ja kuntoutusta. Ohjelmakauden aikana tarkoituksena on vakiinnuttaa kiinteistönpitoon toimintatapa, jossa rakennusten kunto, turvallisuus, sopivuus käyttötarkoitukseensa ja käyttäjien kokemukset arvioidaan säännöllisesti. Osaamistason varmistaminen on erittäin tärkeää tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisätietoa Terveet tilat –ohjelmasta.

Owal Group

p. 010 235 6060, info@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: