English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

ARAlta opas t&k-hankkeiden kehittämistulosten hyödyntämiseksi

01.03.2015 Mia Toivanen Avainsanat: , , ,

Asumisen rahoittamis- ja kehittämiskeskuksen (ARA) tehtävänä on tukijärjestelmien toimeenpanon lisäksi mm. kehittää asunto-oloja, asuntomarkkinoita ja asuntorakentamista mm. kokeiluluonteisten innovaatioiden kautta. ARA on paketoinut kehittämisteemoja t&k-hankkeiksi joita toteutetaan jatkuvasti. Nyt ARA toteuttaa oppaan tehtyjen hankkeiden kehittämistulosten läpiviennin tueksi.

Opas tulee sisältämään käytännön äheisiä ja innovatiivisia toimintamalleja t&k-hankkeiden tulosten jalkauttamiseksi ja monistamiseksi. Erityistä huomiota kiinnitetään oppaan visuaalisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Opasta voivat hyödyntää ARAn asiantuntijat, sidosryhmät ja t&k-hanketoimijat. Opas valmistuu syksyllä 2015 ja sen toteutuksesta vastaa Owal Group Oy.

Opas laaditaan tiiviissä vuorovaikutuksessa oppaan hyödyntäjien kanssa. Oppaan laadintaprosessin aikana järjestetään työpajoja ARAlaisille ja haastatellaan sidosryhmiä sekä t&k-hanketoimijoita. Prosessiin osallistuvia tahoja rohkaistaan esittämään konkreettisia näkemyksiä jalkauttamisprosessien kehittämistarpeista.

Lisätietoja oppaasta mielellään antavat:

Marianne Matinlassi
Kehittämispäällikkö, ARA
029 525 0819
marianne.matinlassi@ara.fi

Mia Toivanen
Partner, Owal Group Oy
040 566 7536
mia@owalgroup.com

Mia Toivanen

Mia Toivanen, partner

p. 040 566 7536

email: mia@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: