English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Emmi Martikainen Owal Groupin pääekonomistiksi

06.03.2024 Owal Group

VTT Emmi Martikainen aloittaa Owal Groupin pääekonomistina maaliskuussa 2024 ja vahvistaa yrityksen taloustieteellisiä palveluita.

Pääekonomistina Martikainen vastaa Owal Groupin taloustieteellisten palveluiden tarjoamisesta ja kehittämisestä. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus taloudellisten vaikutusten arvioinnista yksityisellä ja julkisella sektorilla. Ennen nykyistä tehtäväänsä Martikainen on mm. vetänyt EY:n ja Copenhagen Economicsin taloustieteellisen konsultoinnin tiimejä sekä toiminut tutkimuspäällikkönä Kilpailu- ja kuluttajavirastossa. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden tohtori ja väitellyt Turun yliopistosta.

Martikaisen ydinosaamista ovat politiikkatoimien taloudellisten vaikutusten arvioinnit, investointien taloudellinen ja sosiaalinen jalanjälki, kustannus-hyöty-analyysit, tilastollisen ja ekonometrisen seurannan ja ennakoinnin kehittäminen sekä kaupallisen päätöksenteon tuki, kuten hinnoittelu ja kysyntäennusteet.

– Emmin mukaantulo vahvistaa yrityksille, kunnille ja valtionhallinnolle tarjottavien taloustieteellisten palvelujen valikoimaamme merkittävästi, ja nämä tulevat olemaan aiempaa keskeisempi osa Owal Groupin palveluja. Taloudellisten vaikutusten näkökulma sisältyy läpileikkaavasti jo nyt suurimpaan osaan toimeksiannoistamme. Jatkossa voimme vastata tähän vielä aiempaakin paremmin, toteaa Owal Groupin toimitusjohtaja Jeremias Kortelainen.

Taloudellisia vaikutuksia ei voi erottaa omaksi saarekseen. Hienoa, että Owal Groupilla voimme tarjota entistä kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa vaikutusarviointeihin, Emmi Martikainen kommentoi uutta tehtäväänsä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jeremias Kortelainen, 040 758 5893
Emmi Martikainen, 040 016 3950

Owal Group

p. 010 235 6060, info@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: