English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Kokeilu- ja kehittämishankerahoituksen arviointi

19.02.2020 Owal Group Avainsanat: ,

Opetus- ja kulttuuriministeriö on tukenut kolmivuotisella kulttuurin kokeilu- ja kehittämishankerahoituksella hankkeita vuosina 2017, 2018 ja 2019. Kokeilu- ja kehittämishankerahoitus on uusi väline edistää kulttuuripolitiikkaa. Sen tarkoituksena on mahdollistaa kulttuurin toimijoille rahoitusta kulttuuripoliittisesti merkittäviin kehittämishankkeisiin, kulttuurialan uusiin toimintamalleihin tai innovatiivisiin kokeiluihin hakujen teemojen puitteissa. Lisäksi tavoitteena on kehittää kulttuuri- ja taidepolitiikan osaston valtionavustuspolitiikkaa, hakuprosessia ja hankkeiden seurantaa.

Käynnistetyllä arvioinnilla vastataan edellä mainittujen tavoitteiden lisäksi valtionapuviranomaisen arviointivelvoitteen toteutumisesta.

Arviointi kattaa

    1. Avustettujen hankkeiden toteutuksen, tulosten, vaikuttavuuden arvioinnin suhteessa hankkeen ja ministeriön tavoitteisiin sekä
    2. Avustushaun toteutuksen ja avustuksen merkityksen arviointi kulttuuripolitiikan strategisten tavoitteiden kannalta.

Arvioinnin menetelmät kattavat rahoitettujen hankkeiden kirjalliset materiaalit (hakemukset, päätökset, seurannan), hankkeiden toteuttajien, keskeisten sidosryhmien tai yhteistyötahojen ja avustuksenmyöntäjien haastattelut sekä kohdennetut kyselyt hankekohtaisesti.

Arviointi toteutetaan hakukierroksittain vaiheistettuna vuosina 2020–2021.

Lisätietoja hankkeesta antaa mielellään: Risto Karinen, arvioinnin vastaava johtaja, Owal Group Oy, risto@owalgroup.com, puh 050 535 1820

Owal Group

p. 010 235 6060, info@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: