English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Parikkalan kunta vahvistaa markkinointia biotalousalan mahdollisuuksista

15.12.2014 Mia Toivanen Avainsanat: ,

Parikkalan kunnan tavoitteena on lisätä seudun hyvinvointia ja elinvoimaisuutta vahvistamalla biotalousalan toimintaedellytyksiä ja liiketoimintaa.

Työtä on tehty pitkäjänteisesti ja monipuolisesti. Biotalouden kehittäminen -hankkeessa on selvitetty biotalouteen liittyvien toimintojen sijoittumismahdollisuuksia mm. biokaasun, biohiilen ja energiapuun osalta.

Tätä työtä jatketaan nyt vahvistamalla seudun biotalousalan markkinointia. Markkinoinnin tueksi toteutetaan sekä markkinointisuunnitelma että markkinointiaineistoa. Suunnitelmassa tullaan kuvaamaan yksityiskohtaiset toimenpiteet ja toteutusaikataulu. Markkinointiaineisto tukee tavoiteltavien yritysten sijoittumista alueelle. Aineistosta syntyy useaan käyttötarkoitukseen muokattava ja helppokäyttöinen työkalu kunnan elinkeinotoimen tueksi.

Markkinointisuunnitelman ja –aineiston pohjaksi toteutetaan laaja haastattelukierros. Haastatteluilla kerätään mm. näkemyksiä markkinointisuunnitelman toimenpiteistä ja painotuksista, samoin kootaan näkemyksiä markkinointiaineiston sisällöstä. Haastattelut kattavat hankkeen parissa työskentelevien lisäksi luottamushenkilöitä, alueen yrityksiä, Biotalouden kehittäminen -hankkeen rahoittajan sekä muutamia muita keskeisten sidosryhmien edustajia.

Selvitystyö valmistuu tammikuun 2015 loppuun mennessä. Työn toteuttaa Owal Group Oy.

 

Lisätietoja mielellään antavat:

Projektipäällikkö Anniina Kontiokorpi, Anniina.Kontiokorpi@parikkala.fi, 0400 697 870

Partner Mia Toivanen, mia@owalgroup.com, puh. 040 566 7536

Mia Toivanen

Mia Toivanen, partner

p. 040 566 7536

email: mia@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: