English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Osallistu SADe-ohjelman arviointiin

15.10.2014 Mia Toivanen Avainsanat: ,

Owal Group Oy pilotoi yhdessä valtiovarainministeriön kanssa uudenlaista avoimessa verkkoympäristössä toteutettavaa jatkuvan arvioinnin konseptia (online ongoing evaluation).

Valtiovarainministeriön koordinoima Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelma (SADe-ohjelma) kuuluu hallituksen kärkihankkeisiin. SADe-ohjelma on ensimmäinen kokonaisvaltainen ja valtakunnallinen sähköisten palvelujen kehittämisohjelma Suomen julkisessa hallinnossa. Ohjelma kytkeytyy merkittäviin valtion- ja kunnallishallinnon kehittämistoimiin, kuten vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelmaan, kuntien tuottavuus- ja tuloksellisuusohjelmaan, asiakkuusstrategiahankkeeseen ja julkisen asiakasplavelun kehittämishankkeeseen. Ohjelman toimikausi kestää vuoden 2015 loppuun.

Owal Group Oy:n asiantuntijat ovat olleet mukana tukemassa ja arvioimassa ohjelman toimeenpanoa sen alusta lähtien. Ohjelman arviointia varten on avattu sadearviointi.fi -sivusto, joka toimii osallistumisalustana arvioinnin toteutukselle. Myöhemmässä vaiheessa sivustolla tullaan raportoimaan arvioinnin havainnot ja johtopäätökset. Jokaisella on mahdollisuus osallistua arviointiin ja kommentoida raporttia sivustolla. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta kun ohjelma-arviointia toteutetaan avoimessa sähköisessä ympäristössä, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua arvioinnin toteutukseen ja raportointiin.

Mia Toivanen

Mia Toivanen, partner

p. 040 566 7536

email: mia@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: