English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Selvitys sosiaalityön ja sosiaalihuollon kapasiteetista selvitä koronaepidemiasta

17.04.2020 Owal Group

Miten sosiaalityön, sosiaalihuollon ja lastensuojelun voimavarat riittävät koronaepidemian jatkuessa ja päättyessä? Aiemmista taloudellisista kriiseistä tiedetään, että ne vaikuttavat voimakkaasti lasten ja lapsiperheiden hyvinvointiin.

Itla tekee laajan selvitystyön sosiaalityön, sosiaalihuollon ja erityisesti lastensuojelun kapasiteetista selvitä koronaepidemian vaikutuksista.

Sosiaalityön, sosiaalihuollon ja lastensuojelun kantokykyä COVID-19-aikana haastavat tekijät ja uudet ratkaisukeinot kriisistä selviämiseksi

Selvityksen tavoitteena on analysoida sosiaalihuollon ja lastensuojelun sosiaalityön kantokykyä haastavia tekijöitä koronaepidemian aikana ja uusia ratkaisukeinoja kriisistä selviämiseksi. Selvityksessä tarkastellaan seuraavia teemoja: lapsi- ja perhepalveluiden saatavuus ja kysyntä eri puolilla Suomea sekä yhdenvertaisuuden toteutumiseen liittyvät näkökulmat, eri toimijoiden näkökulmat keskeisiin perheiden ja lasten ongelmiin, eri toimijoiden ratkaisukeinot kantokyvyn turvaamiseksi (muutkin kuin resurssien lisääminen) ja näkökulmien avaaminen koronavirusepidemian jälkeiseen aikaan siirtymiseksi. Selvityksen aineisto kerätään laajalla kyselyllä yhteistyössä ammattijärjestö Talentian kanssa.

Selvityksen tekee Owal Group Oy dosentti Mikko Wennbergin johdolla.

https://itla.fi/itla-selvittaa-sosiaalityon-ja-sosiaalihuollon-kapasiteettia-selvita-koronaepidemiasta-huhti-toukokuun-aikana/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: