English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Vaikuttavampaa liiketoimintaa

ihmisiä juttelemassa
11.11.2015 Mikko Wennberg Avainsanat:

Sitra on käynnistänyt Vaikuttavuuskiihdyttämön, joka on suunnattu yrityksille ja järjestöille, jotka rakentavat suomalaista hyvinvointia – olipa haasteena nuorten syrjäytyminen, ikäihmisten yksinäisyys tai maahanmuuttajien kotouttaminen. Tavoitteena on vahvistaa osallistujien vaikuttavuus- ja ansaintaosaamista, kasvua ja mahdollisuuksia hankkia ulkopuolista rahoitusta. 

Vaikuttavuuskiihdyttämö on kolmen kuukauden intensiivinen koulutus- ja mentorointiohjelma. Sitra järjestää kolme kiihdyttämöjaksoa, jotka tukevat yhteensä noin 30 hyvinvointialan vaikuttavuustoimijan kehittymistä. Vaikuttavuuskiihdyttämö hakee ratkaisuja muun muassa seuraaviin haasteisiin:

  • Lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen
  • Nuorten syrjäytymisen ehkäisy
  • Ikääntyneiden toimintakyvyn / itsenäisen selviytymisen edistäminen ja
  • Maahanmuuttajien kotouttaminen suomalaiseen yhteiskuntaan

Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti yrityksille, jotka tarkoituksellisesti haluavat tuottaa mitattavia, positiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia ja vaikuttavuutta hyvinvointihaasteiden ratkomiseksi.

Kiihdyttämön tavoitteena on tukea aikaisempaa vaikuttavampien toimijoiden kehitystä ja luoda uudenlaisia kanavia vaikuttavuustoimijoiden ja sijoittajien välille. Tavoitteena on, että yhteistyö poikii muutaman oikean sijoituksen.

Owal Group toimii kiihdyttämössä yhtenä Sitran valitsemana asiantuntijana toteuttaen kiihdyttämöpäiviä ja mentorointia kiihyttämöön valituille yrityksille.

Mikko Wennberg

Mikko on Owal Groupin toimitusjohtaja ja senior partner.
p. 050 1261
email. mikko[at]owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: