English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

YTM Risto Karinen Owal Groupiin maahanmuuton ja kotoutumisen johtajaksi

20.12.2017 Owal Group

YTM Risto Karinen on kutsuttu Owal Groupin maahanmuuton ja kotoutumisen –asiantuntijapalveluiden johtajaksi. Risto aloittaa tehtävässään 8.1.2018 ja hänestä tulee yhtiön johtoryhmän jäsen.

Karinen on Suomen kokeneimpia julkiseen hallintoon erikoistuneita johdon konsultteja ja hänellä on lähes vuosikymmenen kokemus maahanmuuton ja kotoutumisen selvitys-, arviointi- ja kehitystehtävistä. Ennen nykyistä tehtäväänsä Karinen työskenteli Rambollin johdon konsultointipalveluissa ja tätä ennen muun muassa Net Effect Oy:ssä.

Maahanmuuton ja kotoutumisen teemojen ohella Karinen tulee vahvistamaan erityisesti Owal Groupin kokeilu- ja arviointitoiminnan osaamista.

Owal Group on keskittynyt  työmarkkinoihin, koulutukseen ja elinkeinopolitiikkaan liittyviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja niihin liittyvien palveluiden kehitykseen. Lisäksi yhdenvertaisuuteen, osallisuuteen ja tasa-arvoon liittyvissä teemoissa meillä on kansallista eturivin osaamista. Kotoutumisen ja maahanmuuton kysymykset ovat olleet poikkileikkaavana teemana kaikissa meille keskeisissä palveluissa  jo vuosien ajan. Riston mukaantulo vahvistaa ja täydentää olemassa olevia vahvuusalueitamme. Lisäksi Risto tuo kaivattua osaamista kokeilutoimintaan liittyen, toteaa Owal Groupin toimitusjohtaja Mikko Wennberg.

Maahanmuuttoon ja kotoutumiseen liittyvät asiantuntijapalvelut ovat olleet alusta lähtien Owal Groupin palveluvalikoimassa, mutta Karisen rekrytoinnin myötä ne saavat entistä enemmän painoarvoa.

Owal Groupin asiantuntemus kaikilla maahanmuuton ja kotoutumisen kannalta keskeisillä toimialoilla luo mahdollisuuden kehittää palveluita  poikkihallinnollisesti ja kaikkia eri asiakasryhmiä palvellen. Tämä on yksi keskeisistä tekijöistä, miksi Owal Groupin tarjoama mahdollisuus oli poikkeuksellisen houkutteleva. Lisäksi Owal Groupin data-analyytikan ja informaatiomuotoilun osaamisen avulla voimme kehittää entistä parempia palveluita ennakointiin, seurantaan, arviointiin ja yhteiskunnalliseen viestintään liittyen. Tämä osaaminen on erityisen kiinnostavaa myös kokeilutoiminnan näkökulmasta, joka tulee tulevaisuudessa olemaan entistä keskeisempi osa Owal Groupin palveluja, Risto Karinen linjaa tulevaisuuden painopisteitä.

Lisätietoja

Mikko Wennberg, toimitusjohtaja, 050 1261
Risto Karinen, Director, 050 535 1820

Owal Group Oy on suomalainen, kansainvälisesti toimiva tutkimus- ja konsulttiyhtiö. Tuotamme tietoa päätöksenteon ja yhteiskunnallisen vaikuttamistyön tueksi. Palvelemme niin yksityisiä yrityksiä, julkishallinnon yksiköitä kuin kolmannen sektorin organisaatioita, joiden tavoitteena on saada aikaan yhteiskunnallisia vaikutuksia. Työssämme yhdistyy tutkimuksen, viestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaaminen.

Owal Group

010 235 6060 info@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: