English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

KEINO-osaamiskeskuksen kehittävä arviointi on käynnissä

07.10.2019 Owal Group Avainsanat: ,

Työ- ja elinkeinoministeriön ohjaama ja rahoittama KEINO-osaamiskeskus (Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomainen osaamiskeskus) tukee ja auttaa julkisia hankkijoita kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen kehittämisessä. Työ- ja elinkeinoministeriö on yhteistyössä KEINOn kanssa käynnistänyt toimintaa tukevan kehittävän arvioinnin.

Kahdeksan toimijan yhteistyöverkostona toimivan Keinon toimintamalli on kansallisesti uusi ja poikkeuksellinen, mikä vaatii tuekseen yhteisten tavoitteiden asettamista ja uusia yhteistyön malleja. Tätä työtä halutaan nyt tukea arvioimalla nykyisiä toiminnan vahvuuksia, haasteita ja kehittämistarpeita. Arvioinnin pääkysymykset ovat: Ovatko nykyinen organisointimalli ja toimenpiteet oikeita ja riittäviä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi? Mitä kehittämistarpeita tunnistetaan?

Kehittävä arviointi tekee suosituksia etenemiseen ja kehittämiseen. Tarkoituksena ei ole arvioida tehtyjen toimenpiteiden onnistuneisuutta, vaan näkökulmana on toiminnan kehittäminen. Arvioinnissa tunnistetaan kehittämistä tukevia ja hidastavia asioita sekä tuotetaan kehitysesityksiä toimintaan. Arviointi perustuu laajaan osallistamiseen, ja prosessi integroituu tiiviisti Keinon muuhun toimintaan. Tällöin työskentely on toimijoita sparraavaa ja arvioinnissa voidaan yhdessä toimijoiden kanssa löytää tavoitteiden saavuttamista tukevia ja toimijoita motivoivia toimintatapoja.

Arvioinnin toteuttaa Owal Group Oy syksyllä 2019.

Lisätietoja arvioinnista antaa arvioinnin projektipäällikkö Mia Toivanen, puh. 040 566 7536, mia@owalgroup.com.

Owal Group

p. 010 235 6060, info@owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: