English Suomi

Language

Yhteys
Menu

info@owalgroup.com
010 235 6060
Kasarmikatu 23A, 00130 Helsinki

Suomen Yrittäjät selvittää digitaalisesti suuntautuneiden pienten yritysten menestystekijöitä

Owal Group
10.02.2016 Owal Group Avainsanat:

Suomessa arvioidaan olevan noin 16 000 – 18 000 vahvasti digitalisoitunutta yritystä. Tämänkokoinen yritysjoukko on merkittävä tulevaisuuden elinkeinoelämän rakentamisen kannalta ja näiden yritysten toimintaa ja niiden toimintaedellytyksiä sekä menestystekijöitä on syytä ymmärtää syvällisesti.

Digitaalisesti suuntautuneet yritykset ovat edelläkävijöitä suomalaisessa yrityskentässä. Pk-yritysbarometrin perusteella tiedetään, että digitaalisesti suuntautuneet yritykset ovat muita yrityksiä uusiutumiskykyisempiä ja kasvuhaluisempia. Ne myös ottavat muita yrityksiä herkemmin käyttöön uusia teknologioita ja ovat voimakkaasti kansainvälistymishaluisia. Digitaalisilla yrityksillä on myös muita yrityksiä positiivisempi kuva tulevaisuudesta ja suhdanteista sekä tämän myötä enemmän halukkuutta palkata uutta henkilöstöä.

Suomen Yrittäjät on käynnistänyt selvityksen digitaalisesti suuntautuneiden pienten yritysten menestystekijöitä. Selvityksen toteuttaa Owal Group Oy. Selvityksen tavoitteena on luoda tilannekuva pienten digitaalisten yritysten menestystekijöistä sekä toimintaympäristön haasteista ja mahdollisuuksista. Tavoitteena on syventää Pk-yritysbarometrin tuottamaa tietoa sekä saada syvällinen käsitys siitä, miten digitaalisesti suuntautuneet pk-yritykset toimivat ja elävät. Lisäksi halutaan lisätä ymmärrystä digitalisaation esteistä erityisesti sääntelyn ja normien purkamisen näkökulmista. Selvitys toteutetaan haastattelemalla 30-40 yritystä kaupan, rakentamisen, palveluiden ja teollisuuden toimialoilta. Selvitys valmistuu kesäkuussa 2016.

Owal Group

info[at]owalgroup.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuinka voimme auttaa?

Avaa keskustelu kanssamme tässä: